HUSIGURU
HUSIGURU
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Men
 
Weblapfordt
 
Hirek
 
Chat
Nv:

zenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
telek

 

 

Erdlyi fatnyros

Hozzvalk

25 dkg sertskaraj, 25 dkg borjcomb, 25 dkg blszn, 16 dkg fstlt szalonna, pirospaprika, 5 dkg liszt, 2 dl olaj, s, friss saltk, hasbburgonya.
A hsokat kb 6 deks darabokra vgom, kiverem, szom, lisztbe mrtom s forr olajban hirtelen kistm. A szalonnt 4 szeletre vgom, a szeleteket 2 centimterenknt mlyen bevgom s szintn kistm. Egy megfelel mret fatnyr szlt csinosan megpakolom vrskposzta-, paprika-, paradicsom-, uborka- s cklasaltval.

 

J tvgyat!

 

Rizseshus

 

 

 
RIZSESHS 4 szemlyre (egszsgesebb sszetevk)
30 dkg sertshs
25 dkg rizs (bio, barna)
1 db vrshagyma (bio)
2 gerezd fokhagyma (bio)
2 db paradicsom (bio)
2-3 teskanl rlt pirospaprika
s (himalja)
bors
3-4 dl vz (tiszttott)
1-2 szl friss petrezselyem (bio)

1. a hst megtiszttjuk, felkockzzuk, a hagymt, fokhagymt, paradicsomot megtiszttjuk s finomra kockzzuk
2. a vrs- s a fokhagymt kevs olajon csipet sval vegesre proljuk
3. a hst a hagymkhoz adjuk s amikor enyhn fehredik hozzadjuk a paradicsomot, szzuk, borsozzuk, paprikzzuk, majd felntjk 1 dl vzzel
4. fed alatt sszeforraljuk, majd hozzadjuk a rizst s felntjk 2 dl vzzel
5. fed alatt fzzk, amg a rizs megpuhul
6. adjuk hozz a felaprtott petrezselymet s kevergetve ellenrizzk, hogy szksges-e a rizshez tovbbi vz
7. ha megftt a rizs, vegyk le a tzrl s tlals eltt 5 percig fed alatt hagyjuk, hogy a rizs megszvja magt a szafttal

Praktikk:
- szrazabb hst kedvelk karajbl, szaftosabb hst kedvelk combbl, vagy lapockbl ksztsk
- vegetrinus s vegn trendet kvetk ksztsk hs helyett szeitnnal (bzahssal)
- serts helyett szrnyas hsbl is kszthet
- illik hozz mg a majoranna is
- a kpen lthat tel barna rizzsel kszlt

J tvgyat!

 

 

Fokhagyms pujkacsikok

 

 

Hozzvalk:

  • 70-80 dkg pulykacomb felcskozva
  • fl dl tolaj
  • 4-5 (nagyobb) gerezd fokhagyma
  • 2 teskanl telzest
  • 2 lapos teskanl bors
  • 1 ppozott teskanl majornna
  • kevs s

Elkszts:

Az olajba belenyomjuk a fokhagymt s addig hevtjk, mg az sszezzott fokhagyma feljn a tetejre, majd 3-4 msodpercig stjk. Ekkor beletesszk a felcskozott hst, s folyamatosan keverve addig stjk, mg kifehredik. Ekkor rtesszk a fszereket. Befedjk, s elbb sajt levben, majd ha nem elg puha mg, kevs folyadk hozzadsval puhra proljuk.

Nem kell teljesen zsrjra stni, hagyjunk alatta szaftot. Kukorics-borss rizzsel s tejfls uborkasaltval tlaljuk.

J tvgyat!

 

Debreceni aprpecsenye

 

 

Hozzvalk:

Elkszts:

Az aprra vgott hagymt kevs olajon megpirtom, majd hozzadom a felkockzott hst. Ha az mr levet engedett, akkor fed alatt, kis tzn elkezdem fzni. Ha a levet elftte, adok hozz kevs vizet. Fl rt fzm gy, kzben szom, borsozom, meghintem pirospaprikval. Ezutn belerakom a felszeletelt paprikt, a megpucolt, s felkarikzott paradicsomot, s tovbb fzm. Egy serpenybe teszek pici olajat, s azon a felkarikzott debreceni kolbszt tpirtom. Ha mr a hs megpuhult s j sok levet engedtek a zldsgek, akkor adom hozz a kolbszkarikkat, keverek egyet rajta, s mr kszen is van. 

J tvgyat!

 

Tlttt kposzta


Hozzvalk:
- 1 nagyobb fej deskposzta- 1/2 kg darlt hs- 15 dkg rizs- 1 nagy fej hagyma- s, bors, majoranna, piros paprika- 7,5-8 dl paradicsoml (hzi, ha van!)
Egy nagyobb fazkba j ss vizet tettem fel forrni. A kposztnak kivgtam a torzsjt s betettem a forr vzbe. Ahogy ftt a kposzta, a vgs mentn vltak le a levelek, ezeket kivettem a vzbl. Amg csak lehet, lefejtettem a leveleket, majd a maradk pici kposztafejet felaprtottam. Ezutn egy kis olajon hagymt dinszteltem s amint lehztam a forr laprl, jl megszrtam piros paprikval. A darlt hshoz adtam a dinsztelt hagymt, a rizst, a fszereket. Speciel arra nem emlkszem, hogy anysom majorannt hasznlt volna, de mivel a szoliban kapott receptben szerepelt, s n is gy gondoltam, hogy rtani nem rt, ezt is szrtam bele egy keveset. Jl sszkevertem a tltelket, egy kicsi paradicsomlt is adtam hozz, majd pontosan ugyangy, mint a savanykposzta-leveleket mindet gyesen megtltttem.
Taln itt arra kell vigyzni, hogy se ne legyen tlfzve a kposztalevl, mert akkor szakad, se ne legyen nyers, mert akkor trik. A nagyobb leveleket elfeleztem, a vastagabb rszeket vagy kivgtam, vagy elvkonytottam, hogy knnyebb legyen megtlteni.
A felaprtott kposztt s ezeket a kivgott vastag rszeket a fazk aljba szrtam, majd rpakoltam szpen sorban a tlttt kposztkat.

Amikor az utols sor kposzta is bekerlt a fazkba, felntttem flig vzzel, flig paradicsomlvel, ez most kb 7-8 dl. lehetett. Anysomnl is gy lttam s a mindmegetts recept is azt rta, hogy nehezknek egy tnyrt kell a tetejre tenni, ami szpen lenyomja a kposztkat. Krlbell 45 percig (vagy tovbb, ha valaki valahogyan, szmomra ismeretlen mdon nem farkas hes!) fztem, s folyamatosan kstolgattam. Most mg 3-4 teskanl st is szrtam a paradicsomos lbe, mert gy talltam, hogy nagyon stlan lett az egsz.

J tvgyat!

 

 

Toros kposzta

 

 

Mennyisg:  6 szemlyre Hozzvalk: 

1,5 kg serts lapocka,vagy vegyes hs
2 db (kb. 1,5 kg) kposzta konzerv, vagy savany kposzta,
kb. 1 dl tolaj,
1 dl vz,
kb. 3 teskanl s,
kb. 3 teskanl bors

Elkszts:  A hst megmossuk, kb 2x2 cm-es kockkra vgjuk, egy nagy lbosba tesszk, s fed alatt proljuk 1 dl vzzel. Amikor a vizet kezdi elfni, hozz adjuk az tolajat. Mikor elkezd slni, szzuk, borsozzuk. Hozz adjuk a megmosott, vztl kicsavart kposztt, s ssze stjk. Ha szksges utna zestnk sval borssal, s pr percig tovbb stjk. Nagyon finom, a bors dominl az telben.

J tvgyat!

 

Pacalprklt

 

Hozzvalk: 60 dkg marhapacal, 2 nagy fej vrshagyma, 2 db zldpaprika, 1 db paradicsom, (vagy 3 evkanl konzerv lecs, esetleg mirelit zldpaprika s paradicsom), 4 evkanl olaj, 3 gerezd fokhagyma, 1 evkanl piros fszerpaprika, 2 szl zellerlevl, 2 evkanl ecet, 1 teskanl liszt, zls szerint s, kevs trtt fekete bors.

A pacalt tbbszr vltott vzben gondosan megmosom, majd annyi vzbe teszem, amennyi ppen ellepi. A vzbe belentm az ecetet, s legalbb fl rn keresztl ztatom benne. Ezutn az ecetes vizet lentm, a pacalt lebltem, majd forrsban lv vzbe dobom. Az jraforrstl szmtott 10 percig fzm, majd leszrm, s hideg vzzel lebltem. Ezutn fogok hozz a tulajdonkppeni tel ksztshez. Az elfztt pacalt vkony, hossz cskokra vgom. A megtiszttott s finomra metlt vrshagymt a felforrstott olajon vegesre fonnyasztom, majd a tzrl lehzva belekeverem a pirospaprikt, s rntk 2 evkanl vizet. A tzre visszatve beleteszem a pacalt, s lland kevers kzben megpirtom. Ezutn annyi vizet ntk r, amennyi ppen ellepi. Megszom s megborsozom. Fed alatt majdnem puhra fzm. Ekkor hozzadom a felszeletelt zldpaprikt, a felkarikzott paradicsomot s a finomra vgott zellerlevl. Liszttel elkevert fl dl vzzel besrtem, s jl kiforralom, kzben! folytonosan kevergetem. (Csps zek kedveli fszerezhetik cseresznyepaprikval vagy paprikakrmmel.)

A mr egszen kihlt telt adagokra osztom, s a mlyhtben lefagyasztom. Miutn a pacal ksztse elg hosszadalmas, egyszerre nagyobb adagot is rdemes fzni belle.

J tvgyat!

 

Brassi aprpecsenye

 

Hozzvalk:

60 dkg sertslapocka

10 dkg fstlt hsos-szalonna

3 evkanl olaj (sertszsr)

2 nagyobb fej vrshagyma

5 gerezd fokhagyma

2 db TV paprika

1 nagyobb paradicsom

S, frissen rlt bors.

80 dkg burgonya.

 

Az olajon (zsron) a vkony cskokra vgott szalonnt megpirtom. Rteszem az apr kockra vgott hagymt, s megdinsztelem. 1 dl vizet ntk hozz, s visszapirtom zsrjra. (gy sokkal srbb szaftot fogok kapni.)

A hst ujjnyi cskokra vgom, s a hagymhoz adom. Nagy lngon pr percig pirtom. zestem sval, zzott fokhagymval, rlt kmnnyel, frissen rlt borssal, majd fed alatt puhra prolom. (Ha a levt elfn, tbbszr, kevs meleg vzzel ptolom). Idnyben adok hozz kis kockra vgott paprikt, s hmozott, kockzott paradicsomot. Utzestem reszelt fokhagymval, borssal. Mire a hs teljesen megpuhul, rvid, tartalmas szaftja legyen!

Pirtott burgonyt, vagy hasbburgonyt knlok mell.

 

Tlalsnl a tnyrra a burgonyt teszem elszr, enyhn szom, r a hs kerl a finom szafttal. Saltt knlok mell, ami lehet: Kposztasalta, ss uborka, ecetes almapaprika, vagy idnyben uborkasalta, kovszos uborka.

 

 

Pirtott burgonya:

A burgonyt meghmozom, majd hasbokra vgom. Forr, ss vzben elfzm, majd leszrve, s megszikkasztva, kevs forr olajon szp pirosra stm.

 

Hasbburgonya:

A burgonyt meghmozom, hasbokra vgom, megmosom, megszrtom. B, forr olajban srgra stm, szalvtra kiszedve lecsepegtetem. Kicsit pihentetem, majd visszatve az olajba szp pirosra stm. Szalvtra szedem, hogy a flsleges olajat leitassam. gy ksztve a hasbburgonya bell puha, kvl ropogs lesz.

J tvgyat

 

Krm prklt

Hozzvalk:

- 1kg krm

- pirospaprika

- 10 dkg zsiradk (szalonna, zsr)

- kmnymag

- 2 fej vrshagyma

. 1 paradicsom

-1 paprika

- vagy a paradicsomot, s a paprikt kivlthatjuk lecsval

- S, bors


Miutn tnztk, megmostuk, alaposan megtiszttottuk a serts krmket (ha erre nem figyelnk oda, akkor feleslegesen dolgoztunk, mert tnkre megy a vacsora, s nem lesz gusztusa senkinek sem enni), tegyk vzbe, majd rakjuk oda a zsiradkot, s bele a hagymt. Miutn "veges"lesz, tegyk bele a fszer pirospaprikt, keverjk el, s tegyk bele a serts krmket. Keverjk meg jl, s ntsk fel vzzel, hogy a paprika nehogy meggjen, s ezltal nehogy megkeseredjen.

Hozzadhatjuk a lecst, vagy a paprikt, s paradicsomot. Annyi vzzel ntsk fel, hogy ellepje. (Nem kell flni tle, mert elf a l mire ksz az tel. St!) Fszerezzk.


A krmk hrom-ngy ra alatt fnek meg, amikor a csontok mr szinte maguktl bjnak ki a ktszvetkabtjukbl. E hossz id alatt neknk csak annyi a dolgunk, hogy fl-egyrnknt rnzznk, s ptoljuk rajta a vizet. Ezt azonban simn el lehet rontani, mivel r kell rezni a ritmusra. Hiszen van, amikor hossz ideig elvan magban, majd hirtelen megissza a levt, s odag. Ha ezt a ritmust megtalljuk, akkor baj nem rhet minket. Egy kis prkls persze nem rt neki (hiszen ezrt nevezik prkltnek).

J tvgyat!

 

SLT OLDALAS

 

Hozzvalk:

1 kg sertsoldalas (egy szp hsos csk)

3 fej kzepes vrshagyma

5-7 gerezd fokhagyma

3 evkanl sertszsr

2 db paradicsom

2 db tv paprika

S.

 

Az oldalast alaposan megmosom folyvz alatt, majd a csontok kztt elvgva feldarabolom, szom. A paradicsomot s paprikt nagyobb darabokra vgom.

A zsrt felforrstom, s a hsdarabokat nagy lngon fehredsig pirtom. Rteszem a negyedelt vrshagymt, a fokhagyma gerezdeket, s 1 dl vzzel felntm. Fed alatt prolom kis lngon fl rig, majd rteszem a paradicsomot s a tv paprikt. Ha a levt elftte volna, kevs vzzel ptolom. Tovbb fzm kb. fl rt, mg a hs meg nem puhul, hogy a csontrl szinte levlik.

Vgl visszapirtom a zsrjra. Ha felttknt hasznlom fel, akkor a csontokrl leszedem a hst, a zsrjt kln tpasszrozom.

 

Remek feltt, klnbz fzelkekre, n tkfzelkkel imdom:)) Ha ftelnek sznom, pirtott burgonyval, savanysggal vagy saltval tlalom.

Hidegen a zsrja kenyrre kenve, a husi vkonyan felszeletelve, paprikval-paradicsommal finom uzsonna, vagy vacsora lehet!

J tvgyat!

 

Sertsragu

sszetevk

Hozzads a bevsrl listhoz60 dkg sertscomb
Hozzads a bevsrl listhozs
Hozzads a bevsrl listhozrlt bors
Hozzads a bevsrl listhozegy csipet kmnymag
Hozzads a bevsrl listhozegy csipet currypor
Hozzads a bevsrl listhoz2 kzepes fej vrshagyma
Hozzads a bevsrl listhoz2 gerezd fokhagyma
Hozzads a bevsrl listhozegy kevs majornna
Hozzads a bevsrl listhozegy evkanl srtett paradicsom
Hozzads a bevsrl listhozegy csipet ers pirospaprika
Hozzads a bevsrl listhoz5 dkg olaj
Hozzads a bevsrl listhoz12 dkg gomba
Hozzads a bevsrl listhoz3 dl pecsenyel vagy vz
Hozzads a bevsrl listhoz10 dkg zldbors
Hozzads a bevsrl listhozpetrezselyem a dsztshez

Elkszts


A hst kockkra vgjuk, sval, borssal, kmnymaggal, curryporral, aprra szeletelt vrshagymval, aprtott fokhagymval, majornnval, srtett paradicsommal, pirospaprikval s olajjal jl sszekeverjk.
Majd egy nagy serpenyben, forr olajon egy kicsit pirtjuk, hozz adjuk a gombt, rvid ideig egytt pirtjuk, majd felntjk a pecsenyelvel, vagy vzzel, letakarva egszen kis lngon a tzn hagyjuk.
Mikor a hs flig megpuhult hozz adjuk a zldborst s kszre proljuk.

J tvgyat!

 

Erdlyi rakott kposzta

Hozzvalk:

  • 50 dkg darlt sertshs
  • 10 dkg fstlt szalonna
  • 10 dkg fstlt kolbsz
  • 4 ek zsr vagy olaj
  • 1 kg savany kposzta
  • 15 dkg rizs
  • 1 fej hagyma
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 csapott tk pirospaprika
  • s, rlt bors
  • 5 dl tejfl (telhez s tlalshoz)

Elkszts:

  • A rizst mossuk meg. Kevs olajon vegesre pirtva a megfelel mennyisg enyhn ss vzben fzzk flig puhra.
  • A savany kposztt rdemes megkstolni. Ha tl savany, hideg vzben mossuk t. Ha ze megfelel, 2 dl vizet alntve proljuk kb. 20 percig (legyen roppansan puha).
  • A kolbszt vgjuk karikkra, a szalonnt cskokra. A hagymt, fokhagymt pucoljuk meg, a hagymt vgjuk apr kockkra.

Elkszts:

  1. Egy serpenyben kevs olajon hevtsk t a szalonnt, pr perc elteltvel tegyk bele a kolbszt, majd jabb 1-2 percig pirtsuk egytt. Ezutn a szalonnt s a kolbszt szedlapttal szedjk ki egy tnyrra, a kislt zsr felvel kenjk ki a tzll ednyt, amelyben az telt stni fogjuk.
  2. A serpenyt tegyk vissza a tzre/hre, a maradk olajon dinszteljk meg a hagymt, adjuk hozz a prselt fokhagymt, darlt hst, fszerezzk sval, pirospaprikval s borssal, majd gyakran kevergetve pirtsuk kb. 10 percig (kevs szaft maradhat).
  3. A rizst szrjk le, a prolt kposztt ksztsk el a rtegezshez.
  4. A kikent edny aljra helyezzk a kposzta 1/3-t. Erre kerl a szalonns kolbsz, majd jabb 1/3 kposzta. Erre locsoljunk tejflt, majd jhet a rizs, r a darlt hs, vgl a maradk kposzta.
  5. A kposzta tetejt locsoljuk meg gazdagon tejfllel, csepegtessk r a maradk szalonna-kolbsz zsrt. 190 fokos stben kb. 1 rt
  6. proljuk.

 

J tvgyat!

 

Chilisbab

 

Chilis bab

50-75 dkg fehr szraz bab
1 kg darlt hs
5 hagyma
2 leveskocka 1 liter vzben
1-2 dl tolaj
2 nagy srtett paradicsomkonzerv
kukorica
kevs cukor
pirospaprika
chili fszer
bors
oregano

Fzs eltt egy rval sszekeverjk a darlt hst a paprikval s a borssal. Megdinszteljk a kockra vgott hagymkat az olajon, majd hozzadjuk a darlt hst, az oreganot, chilit s kifehredsig keverjk, majd felntjk a hslevessel. Hozzadjuk a beztatott babot, srtett paradicsomot. Ha a bab megf, hozzadjuk a kukorict s zsrjra fzzk.

J tvnyat!

 

Kocsonya

Hozzvalk:

2,5 kg kocsonyahs (krm, fle, farka, br)
50dkg sovnyhs (comb, lapocka) vagy aki szereti, cslk
30dkg fstlths
20dkg fstlt kolbsz (aki szereti)
1fej hagyma
3-4gerezd fokhagyma
4szl srgarpa
4szl gykr
10 szem egsz bors
s

Az alaposan megtiszttott husokat feltesszk fni annyi hidegvzben, hogy bven ellepje. Lassan felforraljuk, s a habot gondosan leszedjk rla. Ezutn szzuk, s a borsot is hozzadjuk.Beletesszk a zldsgflket, a hagymt, a fokhagymt is. Nagyon lassan, csak gyngyztetve fzzk, gy lesz kristlytiszta. Ha puhulni kezdenek a husok, beletehetjk a kolbszt is. Addig fzzk, hogy a csontokrl leomoljon a hs. Amikor elkszlt a kocsonya, zlsesen kiporcizzuk a tnyrokba a ftt husokat. n bele szoktam karikzni egy kevs zldsget is.Ezutn rmerjk sr szvs szitn, a levet. Hideg helyre tesszk, hogy alaposan megdermedjen. Friss hzi kenyrrel, zldpaprikval, lilahagymval knljuk, esetleg citromlevet facsarunk a tetejre. Forr citromos tet, vagy forralt bort kortyolhatunk mell.

J tvgyat!

 

Csirkezza prklt

Hozzvalk: 50 dkg csirkezza, 1 dl szraz vrsbor, 1 fej vrshagyma, 2 zldpaprika, 1 paradicsom, 3 evkanl olaj, 3 gerezd fokhagyma, 1 teskanl pirospaprika, zls szerint s s trtt fekete bors.

Elkszts: A csirkezzt megtiszttom, lehzom rla a brs, kemny rszt s vkony szeletekre vgom. Az olajon srgra fonnyasztom a megtiszttott s aprra vagdalt vrshagymt, majd a tzrl levve, belekeverem a pirospaprikt meg 2 evkanl vizet. Ezutn hozzteszem a zzt, s nhny percig egytt pirtom. Megszom, megborsozom, alntm a bort s mg 2 dl vizet.

Hozzteszem a megtiszttott, sztzzott fokhagymt s fed alatt flpuhra fzm. Kzben a zldpaprikt megmosom, kicsumzom, felszeletelem s a hjtl megfosztott, felszeletelt paradicsommal egytt a flpuha zzhoz adom. Kszre prolom. Ha sok l marad alatta, fed nlkl elprologtatom, ha viszont elfvi, egy-kt evkanl vzzel aprnknt ptolom. Galuska a hozzill kret. Ecetes saltval tlalom.

j tvgyat!

 

Gulysleves

Hozzvalk: 60 dkg marha lbszr, 8 dkg zsr / vagy olaj /, 1 nagy fej vrshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 kk pirospaprika, 1/2 mk rlt kmny, 1 kk s, 2 db zldpaprika, 1 db paradicsom, 60 dkg burgonya, 4 adag csipetke.

Elkszts: A hst felkockzzuk, megmossuk, lecspgtetjk. Az aprra vgott hagymt a felhevtett zsiradkban megfonnyasztjuk, majd megszrjuk pirospaprikval, gyorsan elkeverjk benne, majd felengedjk kevs vzzel. Ha zsrjig lepirult, beletesszk a hskockkat, elkeverjk, s megszzuk. Mivel lbszrhsrl van sz, a pirospaprikt nem a hagymval keverjk ssze, mint ltalban, hanem csak akkor, amikor mr a hs megpuhult, nehogy megbarnuljon a gulysunk.

Fed alatt, mrskelt tzn az apr kockra vgott burgonyt, majd vgl a csipetkt adjuk hozz, s gy egyttesen mg egy fl rig fzzk. (Tlalsa bogrcsban trtnik. Hivatalos rendezvnyeken mindig kovcsoltvas llvnyra akasztva a bogrcsot, al a tartba spirituszkockkat helyeznk el, s gy kerl a vendg asztalra. Az asztalon karikra vgott cseresznyepaprika s s, mint kiegszt lehetsg sohasem hinyozhat, htha valaki ptolni akarja az erssget.)

J tvgyat!

 

 

 

 

 

 

 

 




Amg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi legltogatottabb oldalak listja jelenik meg!

{KATEGORIA_LEGLATOGATOTTABB_MAI}

 

 
ra
 
Szmll
Induls: 2010-10-22
 
Naptr
2025. Jlius
HKSCPSV
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
<<   >>
 
Zenehallgats
Roberto, a mulats masszr - Gyjts egy gyertyt (Original)

Zeneletlts Ingyen
Kiss Kata - Boldog Karcsonyt Neked! (Original)

Zeneletlts Ingyen
 

Debrecen Huszti Lakóparki napelemes családiház eladó. 06209911123 Debrecen Huszti Lakóparki napelemes családiház eladó.    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél színes szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Kedves Csokoládé kedvelõk! Segítségeteket kérném a kérdõívem kitöltéséhez! Témája a CSOKOLÁDÉ MÁRKÁK! Köszön    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati hõszigetelését!    *****    * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. *    *****    Elindult a Játék határok nélkül rajongói oldal! Ha te is szeretted a '90-es évek népszerû mûsorát, nézz be ide!    *****    Megjelent a Nintendo Switch 2 és a Mario Kart World! Ennek örömére megújítottam a Hungarian Super Mario Fan Club oldalt.    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    A PlayStation 3 átmeneti fiaskója után a PlayStation 4 ismét sikersztori volt. Ha kíváncsi vagy a történetére, katt ide!    *****    A Bakuten!! az egyik leginkább alulértékelt sportanime. Egyedi, mégis csodálatos alkotásról van szó. Itt olvashatsz róla    *****    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    &#10024; Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott &#8211; ismerd meg a &#8222;Megóvlak&#8221; címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!